5 Ocak 2012 Perşembe

ŞİKAYET EDECEK BİRŞEY KALMAZSA

Tarih 01.01.2111. Yer Fanus.Uyandı Noni.  Bugün yeniden çalışmaya başlayacak.  Geri sayıma geçme projesine, yeni düzenlemeler eklemesi gerekecek. Yardım aldığı ekipman ve kişi sayısı azaldı. Onlar da ikiye bölündüler. Ölümlü olmaya kavuşmak isteyen ve sonsuza kadar yaşamak isteyenler olarak.
Suyu, havayı, çiceği, toprağı, herşeyi suni olarak yaratan ve atıklarını uzayın boşluğuna renkli toz olarak boşaltan FANUS'un direnişçilerinden biriydi Noni.  Artık ölümsüzlük eskisi gibi mutluluk vermiyordu ona ve diğerlerine.  Herşey vardı ama suniydi.  Para yoktu, dolayısıyla alacak verecek de.  Bu bile yetmiyordu artık onlara.  En önemlisi hastalananlar ölmüyordu,  ölemiyordu. Sürekli bir tedavi dönemi yaşıyorlardı acı çekmemek için, ama ölmüyorlardı.
İnsanlar üremediği için, kime bilgi aktarmaları gerekecekti ki,  herkes öğreneceğini öğrenmişti. Üreme yasaktı, çünkü fazladan 1 kişiye bile yer yoktu FANUS'ta. 
Sanat uzun bir süre önce, diğer uğraşlar gibi tükenmişti.  Çünkü kimse üretemiyordu.  İçinden birşey gelmeyen insan yığını;  yiyor, içiyor, uyuyor ve uyanıp yine yiyor, içiyor, uyuyordu.
Noni, bir uğraş buldu sonunda kendine.  Bu Fanusu yok edecek birşey...
Başarıp başarmadığını, hayal gücünüze bırakıyorum.... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder